Sunday, 28 October 2012

Miss Him

Assalamualaikum.. Hari ni, Dira betul-betul tak ada mood. Kenapa? Sebab Dira rindukan seseorang. Seseorang yang sangat Dira sayang. My beloved 'capital A'.
Dira tak tahu, kenapa Dira perlu rasa rindu macam ni. Baru kelmarin Dira dengan dia chatting kat Facebook. Kadang-kadang, terlintas kat fikiran Dira, dia dah boring ke dengan Dira..? :( (macam-macam Dira fikir)

Tapi, Dira cuba fikir positif. Maybe dia sibuk.. Well, he needs a time with his family & friends right? Dira rasa rindu kat dia sangat-sangat... Macam ni ke rasanya bila cintakan seseorang? Dulu, Dira ada suka kat seorang senior, tapi bila rindu, tak ada pulak sampai menangis....
Betul ke Dira menangis sebab terlalu rindukan 'capital A'? Hati ni tiba-tiba rasa sebak bila teringat kat dia. Dira tak pernah rasa macam ni.... Nak mesej dia, takut kacau dia pulak... Yelah, Dira selalu sangat mesej dia.. Risau kalau kacau dia...
For my dear,
Take good care of yourself. I will always love you. And I will always happy for you.... :')
That's true... :'(

2 comments:

  1. Hehe.. Sabar nadhirah.. Terima kasih kerana rindukan I.. hahahah! xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi....... cheq balun hang satgi kot..... XD

      Delete

Coretan di blog ini adalah perahan idea Cik Dira